2021-09-01 17:11:14• hírek • Szatmár.ro

Kábítószerkereskedőkre csapott le szerdán a DIICOT Szatmár megyében

Az utóbbi időben megnövekedett az kábitószerfogyasztók és azzal lebukók száma az Avas vidékén, ennek okán a DIICOT munkatársai is nagyobb figyelmet fordítottak erre a tájegységre.

A Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság szatmári irodájának ügyészei és a szatmári rendőrök egy szerdán tartott közös akció során összesen 12 házkutatást hajtottak végre Avasfelsőfaluban, Komorzánon és Batizon, olyan személyek otthonában, akiket kábítószerrel kapcsolatos ügyletekkel gyanúsítottak – tájékoztatta híroldalunkat a Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség.

A házkutatások során a bűnüldöző szervek lefoglatlak 3 kg marihuánát, 3 csomag és 18 gramm kokaint, 100 szem extasyt, 2 gázhajtású lőfegyvert, 4 mobiltelefolt, 6280 lejt, 340 angol fontot, 570 eurót és 100 svájci frankot.

Továbbá 5 személyt kihallgatás céljából letartóztattak.

Az akció előkészítésében segítséget nyújtottak a Román Rendőrség Különleges Műveleti Igazgatóságának munkatársai, illetve a Szervezett Bűnözés Elleni Hivatal nagyváradi irodájának szakemberei is.

A rajtaütésben részt vettek az avasfelsőfalui városi rendőrség rendőrei, a Kolozsvári Regionális Vámigazgatóság kutyás személyzete és a Szatmár Megyei Csendőri Felügyelőség csendőrjei is.













Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: